A depressziós lány éveken át nem törődött hajával...Fodrásza a kért borotválás helyett elképesztő dolgot tett!


A depresszió sokféleképpen jelentkezhet a beteg embereknél.
Az amerikai Iowa állam egyik fodrászához nemrég egy 16 éves, régóta depresszióval küzdő lány tért be, aki iskolai albumához készült fotózkodni és az enyhe kifejezés, hogy rossz állapotban volt…

 
Történetét Kayley Olsson fodrász Facebook-posztban osztotta meg, a bejegyzés pedig persze hamar elterjedt a neten.


A fotón a fodrász, Kayley Olsson látható
A fiatal lány olyan súlyos depresszióban szenvedett, hogy évek óta nem fésülte (és valószínűleg ritkán mosta) a haját, és emiatt természetesen borzalmas állapotban volt, aminek rendbetétele hosszú órákat vett igénybe.

Mint a fodrász kiírásából kiderül, a lány amikor belépett, azt mondta, az egészet le kell vágni. Mint Kayley leírta, nem tudja elképzelni sem, mit érzett a tinédzser, aki értéktelennek nevezte magát. Megtörte a szívét az eset, úgy érezte, meg kell menteni a lány haját, hátha ezzel is tud egy kis boldogságot csempészni fájdalmas hétköznapjaiba!

 
Állítólag először 8 órát, majd másnap még 5 órát vett igénybe a művelet. Azért hozta nyilvánosságra az esetet, mert szeretné ezt a tapasztalatot arra használni, hogy növelje az emberekben a tudatosságot, hogy a depresszió sokféle formát ölthet. A világ minden tájáról érkező embert és minden korosztályt érint.



A végeredmény fantasztikus! Oszd meg ismerőseiddel is,ha tetszett!