A padlón fekvő sebészek fotója tarol az interneten...kicsordul a könnyed,ha megtudod miért!



Jogosan mondhatjuk, hogy az orvosnak lenni az egyik legnemesebb szakma. Lehet, hogy sokszor úgy gondolod, hogy nem igazán lehet számítani az orvosokra mert túl fiatalok, tapasztalatlanok, nem lehet hinni nekik, azonban még mindig léteznek jó orvosok a világon!

A padlón fekvő sebészekről készült fotó, ami néhány óra alatt terjedt el az egész interneten, ezt bizonyítja.
Erre az eseményre egy kínai tartományban Fujian-ban került sor és a világ minden sarkán lenyűgözte az embereket. Ezek az orvosok éppen egy bonyolult műtétet fejeztek be, amely több mint 32 órát tartott és egyszerűen már nem bírtak talpon maradni a fáradságtól.

 
A műtétet szombat reggel 8:30-kor kezdték el és vasárnap este fejezték be.

Az egyik orvos, aki segített a műtét alatt elmondta, hogy a sebészeknek apró daganatokat kellett eltávolítaniuk a páciens agyáról.

 “Ez nagyon bonyolult művelet amely megnövelte a kockázatot és rengeteg időt vett igénybe.

Például hiába távolítják el sikeresen az egyik daganatot, ha a másikat nem sikerül, akkor az eredmény végzetes lehet.”




 
Általában a sebészek két óra alatt eltávolítanak egy daganatot. Azonban ebben az esetben ez 32 órát vett igénybe, ami rekord időnek számít a sebészek történelmében.


Han Bakin, a páciens egyik rokona bevallotta, hogy ő attól félt, hogy a sebész már nem bírja tovább és a saját lábán elalszik.

 Szerencsére a műtét sikeres volt! A kimerült orvosok egyszerűen a földre estek, miután befejezték a műtétet. A róluk készült fotó hamarosan az egész interneten elterjedt. Ez a kép bizonyítja, hogy a világon még léteznek rendes emberek.

Oszd meg ismerőseiddel is ezt a történetet!